Σπουδαία νίκη 1-0 του Άρη στις Σέρρες

Πολύ σκληρός να πεθάνει ο Ατρόμητος στην Κρήτη, πήρε "χρυσό" βαθμό 1-1 στα τελευταία λεπτά του αγώνα

Το γκολ του Χοσέ Σιφούεντες στο 34′ του αγώνα ήταν αρκετό ώστε ο Άρης να κάμψει την αντίσταση του Πανσερραϊκού και να φύγει με το τρίποντο από τις Σέρρες. Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς στη σεζόν για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι, μία εβδομάδα μετά το 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Χωρίς βαθμό τα “λιοντάρια” μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

 

Ο Άρης ήταν αυτός που θέλησε να επιβάλει τον ρυθμό του και να πάρει την μπάλα στην κατοχή του με την έναρξη του αγώνα. Αυτό του επέτρεψε σε δύο περιπτώσεις να βρεθεί κοντά στο γκολ.

Αρχικά με τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός είχε μία τρομερή έμπευση. Είδε τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού εκτός εστίας και από τα 40 περίπου μέτρα προσπάθησε να τον κρεμάσει, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκουγκεσασβίλι.

Η υπεροχή του Άρη τελικά μετουσιώθηκε σε γκολ στο 34′ όταν ο Σιφουέντε υποδέχθηκε την μπάλα εκτός περιοχής, βρήκε τον χώρο και τον χρόνο να κάνει ωραίο σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έπεσε στη δεξιά του γωνία, αλλά η εκτέλεση του Σιφουέντες ήταν αριστουργηματική και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον 25χρονο.

Στα στοιχεία που ξεχώρισαν για τους Σερραίους, το ντεπούντο του Κουτσογούλα, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή και πραγματοποίησε εξαιρετικές ενέργειες, όσο και του Φαρές, δύο παίκτες που αναμένεται να προσδώσουν ποιότητα στον Πανσερραϊκό. Από την πλευρά του Άρη, εξαιρετικά στοιχεία παρουσίασε ο Ντιαρά ο οποίος ήταν και ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής των “κίτρινων”.

 

 

 

Έμεινε όρθιος στην Κρήτη ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος είχε αρκετά καλό πρόσωπο στο Ηράκλειο και πήρε στο τέλος αυτό που άξιζε από το ματς απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 9′ με τον Γκονζάλες, με τον Καλοσκάμη να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Ισπανός έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς με μια έμπνευση στο 9′ που έπιασε εξαπίνης τον πορτιέρε του Ατρομήτου. Ο Ατρόμητος όμως είχε απάντηση, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα στις καθυστερήσεις με τον Καλοσκάμη που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή έπειτα από μια γρήγορη εκτέλεση πλαγίου του Αθανασίου.

Παρασκήνια

Θέματα