“Με πίστη, μυαλό και καρδιά”

Ο Αντόνιο Κόντε αναγνώρισε τς δυσκολίες του παιχνιδιού στο "Καμπ Νου" και ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν το "τέλειο παιχνίδι". * "Δεν θέλω να λείπει από αυτό το ματς ο Ινιέστα λόγω τραυματισμού"

Betfootball 13/03/18 - 21:09

Το λάθος του Κρίστενσεν, η ετοιμότητα και η ποιότητα του Ινιέστα και τέλος η κλάση του Μέσι,προκάλεσαν το γκολ (για το τελικό 1-1) της Μπαρτσελόνα στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και στο δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων, οι “μπλαουγκράνα” έχουν πλέον το προβάδισμα. Ο Αντόνιο Κόντε αναγνώρισε τις δυσκολίες της ρεβάνς και ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν την τέλεια εμφάνιση: “παίζουμε σε ένα φανταστικό γήπεδο και νομίζω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πολλοί από τους παίκτες μου δεν έχουν ξαναπαίξει στο ‘Καμπ Νου’, είναι η πρώτη τους φορά και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”, σχολίασε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Τσέλσι. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο πρώτο ματς και στο προβάδισμα της Μπαρτσελόνα: “στο πρώτο ραντεβού κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, κάναμε σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα δίνει στην Μπαρτσελόνα μεγάλο αβαντάζ. Ξέρουμε ότι η φιλοσοφία τους είναι να νικάν και πρέπει πραγματικά να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Με απόλυτη συγκέντρωση και το μυαλό μας στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα υποφέρουμε, αλλά όταν θα έχουμε την μπάλα, πρέπει να πιστεύουμε στο μυαλό και στην καρδιά ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Εάν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να είμαστε μέσα στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος”.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την συμμετοχή ή μή του Αντρές Ινιέστα, αλλά ο Κόντε ήταν ξεκάθαρος: “θαυμάζω πάρα πολύ τον Ινιέστα. Όπως θαυμάζω και τους Πικέ, Μπουσκέτς που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας. Ο Ινιέστα όμως είναι μία ιδιοφυΐα του ποδοσφαίρου και τον συγκρίνω με τον Αντρέα Πίρλο. Δεν ξέρω εάν τελικά θα παίξει, αλλά αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται τους καλύτερους παίκτες. Ελπίζω να μην απουσιάσει από το ματς λόγω τραυματισμού…”.

 

 

Παρασκήνια

Θέματα